Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur använder du din kritik?


Vart tog den konstruktiva kritiken vägen

nu hör jag bara gnäll, hat och lögner om katastroflägen

Sanningarna vissnar av hatretorik

och lögnerna blommar som i arsenik

 



Är det den blomman vi vill göda

älskar vi hatet och att se andra döda

Nej säger du förmodligen

men ärligt varför glöder dina fötter på krigsstigen

 



Snälla argumentera sakligt

använd bevisad sanning av plikt

Och när du osäkrar geväret

var försiktig så att du inte blir ett med kulan och det dödande begäret




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 03:08



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
På frågan om vem jag siktar på, så siktar jag på ALLA som lägger in lögner och obevisbar fakta i sina ordkrig med andra, och ALLA som lägger in sånt i sin kritik mot andra ... och de som kallar människor för "dumma i huvudet" för att deras motståndare då efterfrågar faktabevis till deras uttalande.
2021-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Lewi Pethrus sade, att det är bättre att grytan kokar över än att den inte kokar alls.
2021-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Vem siktar du på?
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP