Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupplevda tongångar



Orkesterledaren
hade tillfälligt förlorat
Fattningen?

Till meningen
med sitt eget
Liv

Men tolkade
minutiöst symfonin
med sin Orkester

Till stående ovationer
I över 10 minuter

Sedan var de tvungna
Att avbryta för att hinna
Med nästa plan till. ..Iran

Och
Späkandets tysta utvalda

Ramadan bland all övrig
Covid och säkerhets kontroll.

Men inget kunde ta ifrån dem
att de var en världens absolut
bästa uttolkare av kompositör
Aleksej Stanchinsky's verk.

Som avled så ung under oklara
Omständigheter men som nu

Lever vidare i sina återupp
-täckta Musikaliska verk. ..

Med slingrande toner in i
Lyssnande öron varhelst

i hela världen det behagar
Öppna upp sig.










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-19 09:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Musikens helande kraft är universell!
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP