Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lugna puckar!

-Du lär va bra på instrument Bo!
Det visste jag ej! Vad för nå´t, mån tro...
Berätta för mej...
-Visst! Klart jag gör för dej...
Så jag alltid gjort, ta´t det piano!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt