Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränderna går aldrig ur

- Vilken dans gör gris randig Puh?
Som viss stadsbo, har du svaret ju...
Kan det väl direkt...
- Ja, det är så lätt knäckt!
Bara att lägga till polka du!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 07:59



Bookmark and Share


  ULJO
Grännas stolthet. Polkagrisen.
2021-04-14

  Feliaxel VIP
Kul
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt