Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tröttsamma tider.


Statsministerkandidaten


För ett par år sedan så hade vi inget konservativt block. Det var något som skapades av Sveriges mest handlingsförlamade regering någonsin och en häpnadsväckande politisk manöver av de två partier som alltid gör häpnadsväckande manövrar.

Slutläget är att det nu väger mellan det kulturmarxistiska blocket, som inte är överens om så mycket annat än variationer i sexlivet och att Sverige inte skall få vara vitt och sådant där som bara tokar och perversa kommer på, och så ett konservativt block med en visp som statsministerkandidat. Hugget som stucket?

Som jag sagt eller antytt tidigare så är följden av den mindre än geniala manövern att moderaternas partiledare Kristersson, även känd som "Tuffe Uffe", "Klistersson" eller "Ed Kristersson" efter sin fru, alltså är kandidat till att bli statsminister. Med största merit att han inte är Fredrik Reinfeldt. Vilket räcker långt kan det iofs tyckas. Jag trodde ett tag att Reinfeldt arbetade med materialinhämtning på Renova, men det visar sig att han nu arbetar åt KKP:s centralkommitté i Kina med liknande uppgifter.

Tillbaka till lundensaren Ed Kristersson så är det inget idealt val pga moderaternas 35 svarta år, men inte så mycket till val finns där heller att göra annat än att välja honom. De två kompetenta och karismatiska ledarna går av tekniska skäl inte att sätta i ledningen på en ny svensk regering. En del av det psykopatiska ledarskapet verkställer dessutom utrensning av ledarkandidater med resning, bevisat av moderaternas ledarval fr o m Bildt och framåt.

Och det säger faktiskt en del, inte bara om svenskarna utan även om götar, skåningar, östtyskar, norrlänningar och alla andra stammar som idag bebor vår mark och har rösträtt och har att gilla läget.

Glöm inte att karln har tagit sitt namn efter sin fru. Inte utan att man tror att det är en tidsfråga innan villa i Ystad med omnejd blir nästa anhalt. Han är uppenbart tolerant för kringdummande och pladder.




Övriga genrer (Satir) av Koloristen
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-14 08:43



Bookmark and Share


  Solana
Kulturmarxism, av engelskans Cultural Marxism, är en pejorativ politisk term och bygger på en konspirationsteori baserad på föreställningar om att judar och personer runt Frankfurtskolan försöker krossa den västerländska kulturen och kristendomen genom kulturkrig, bland annat genom att etablera politisk korrekthet och multikulturalism som norm. Denna teori framförs och används framförallt av tänkare och opinionsbildare inom den radikala högern[förtydliga] och extremhögern i USA och Europa.

/Wikipedia
2021-05-04

    lydriket
Bilderbergaren......
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen