Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besiktningsprotokoll

 

 

Min kropp är min personliga bostad
lagfarten är i mitt namn

har nyligen genomgått professionell besiktning

allt var till belåtenhet
förutom att det förekommer svartbygge

bäst att börja riva
innan det kommer klagomål
från berörd myndighet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2021-04-14 10:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt visuellt ! Jag tror att berörd myndighet redan klagar . . .
2021-04-23

  Peter G VIP
En text som glittrar av humor! Fint! Svartbyggen kan ställa till det, dock! ;)
2021-04-18

  M.Eta
Du kan få till det! Ha, ha!
2021-04-17

  lila fjäderblomman VIP
Ja det var annorlunda! Kul grepp! Hoppas svartbygget inte ställer till med problem!
2021-04-15

  Olof Lagerhorn VIP
Originella bilder, hoppas allt
går bra.
2021-04-15

  Niliboy
Ja, att söka det ärliga och trygga när man bygger är nog det bästa för lugnet!
2021-04-15

    Lena Staaf VIP
En rolig bild! Svartbygge och rivning låter kusligt mitt i humorn.
2021-04-14

  Ezmeralda VIP
Så härligt med humor.
Du fick till det så snyggt.
2021-04-14

  Susen VIP
Fantasin springer iväg...
svartbygge väcker varierande tolkningar. Gillar humorn i dikten
2021-04-14

  Eva Helene VIP
Galghumor som sitter bra! :)
2021-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och klurigt skrivet! Superbra liknelser!
2021-04-14

  Kungskobran VIP
Der är riv i dig
2021-04-14

  Respons VIP
Ett svartbygge inom kroppen - låter intressant!
2021-04-14

  ULJO
Kul text med en stark underton
2021-04-14

  Feliaxel VIP
Gillar liknelsen
2021-04-14

  Maria Sundelin VIP
hihi gillar din beskrivning
Kramar
2021-04-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, även byggnad i
egen regi fordrar
en viss strategi!
2021-04-14

  Öknens Ros VIP
Humoristiskt, med glimten i ögat!
2021-04-14

  Sparvögat VIP
Finurligt skrivet med humor som öppnar upp för individuell tolkning...
Svartbygge hmmm:)
2021-04-14

  Blomma-Stjärna VIP
instämmer med Kajan Mikael!
lycka till med bostaden ;-) !
2021-04-14

  Kajan VIP
Den byråkratiska tonen ger dikten en kargt humoristisk ton, och avslutningen lämnas öppen för tolkning. Gillar denna originalitet.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP