Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan i knopp

 



Glittrande honungs-dagar
och lammungar på virriga ben
Havs-saltade vyer med
fågelkvitter från bo och kvist
Stunder som sjunger för hjärta
och förstånd


Kom, bara kom


Det rastlösa innan 
knopparna bekänner färg
Helt utslagna
Skirt som en vårkväll och
mitt jag som hänförd 

Möt, möt min längtan 


 


 


 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-14 10:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Berusande vårkänsla!
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP