Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stannar till

stannar till i livet
en paus från allt
att fly från verkligheten
in i drömmen

vad är en dröm av glas
när den krossas gång på gång
om inte en väg bort
till en annan värld




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 10:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Melankolisk dikt. Ja, när verkligheten blir för svår, vill vi bort till en annan värld.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva