Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Personerna på bilden representerar 1980.Inte muffins.


MEN DU HAR JU ALLTID DINA MUFFINS!

Vulkanutbrott på St Vincent

och flodvågor i Bengalen

Vi sågar av hela grenen

och världen är vildsint galen

Nu går det mot slutet, grabbar

Vi närmar oss nu finalen

 

Men du

du har ju alltid dina muffins!

Ja du

du har ju alltid dina muffins!

 

Se Myanmar demonstrera

och Jemen bombas sönder och samman

Jag saknar en gången era

med Gnistan och Norrskensflamman

Egypten hörs vapenskramla

Man tål inte sanningen

En semla får folk att svamla

och man tappar fattningen

 

Men du

du har ju alltid dina muffins...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-04-14 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP