Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag kommer jag att springa

och vägen är så lång
för den som inte orkar
en oändlighetens väg
som far bort i horisonten

en dag kommer jag att springa
för att se nästa hörn
glatt se möjligheterna
och ta för mig av världen

men idag ser jag alla bilar
som hinder på vägen
krockar är oundvikliga
och jag springer inte

men en dag kommer
och till dess kikar jag försiktigt på horisonten




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-04-14 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva