Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta laddar jag ur och drar mig tillbaka




Uppdraget börjar gå mot sitt slut.
Uppdraget hette KÄRLEK
och möjliggjordes av AB Poeter.se

De människor jag laddat under resans gång
finns kvar med några undantag.
De mest osäkra.
De jag skulle ha kunnat...
De som ev väntade...
De som med fara för känsla och förnuft
sa "Gunnar" på ett alldeles speciellt sätt.

Jag har återvänt dit där jag hör hemma
och laddar så sakteliga ur
vad jag en gång investerade
i dessa underbara.

Det är egentligen fråga
om en vanvettig sorg
men i längden blir det för trångt i hjärtat
det blir för dimmigt i huvet
och svårt att hålla reda på sanningen.

Att finna sig i sitt öde
är något mycket svårt,
mycket vackert
och mycket klokt.

Det är slut på den tiden
när jag inte ville vara klok.

Poeter.se
har gjort resan möjlig.

Det går inte med ord att berätta
hur tacksam JAG är för er.

HELA jag.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 13:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Poesivänner betyder mycket. Med dessa vänner bollar man sina innersta tankar, sin oro och smärta, och får intresse och värme att bära med sig. En väldigt god ryggsäck.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP