Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

jag roppar i en öken efter någon men

jag får inget svar endast mitt eko

 

kommer till baka jag känner

mej så ensam 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 14:07



Bookmark and Share


  den nakna poeten
kanske en oas
2021-04-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Får du ett eko tillbaks i öknen...då har det studsat på någon, kanske får du svar ; )
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten