Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den jag en gång var finns inte kvar

jag sitter i min ensamhet och tittar i fasbook 

och skriver Messenger  till olka peroner i min 

 

närhet och väntar på svar som aldrig kommer 

jag ser mej blind i en tom ruta och väntar . men 

 

alla har ett liv utom jag för jag har förslösat min 

möjlighet att leva det liv andra gör är det straffet

 

all tom tid och ensamhet . jag tycker inte synd om

mej skälv men jag trodde aldrig att den smärtan

 

av tomhet kunde bli så intensiv i min ensamhet 

inget att göra ingen att prata med i från den tid

 

som var så vacker och fridfull för sinne och själ .

det känns som min värld falla sönder i bitar som 

 

krossat glas omöjligt att limma i hop igen till den jag 

en gång var som lever så starkt i mitt mitt minne kvar .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-14 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten