Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är så otroligt vacker men ärren sitter kvar

kärleken är så otroligt vacker när man lever i den 

gråll all försoning men det viktiga sjunker snabbt 

 

och respeckten försvinner värdet känner man när 

man har förlorat kärleken . av all smärta och tårar 

 

ut av allt som man hadde som inte finns kvar längre 

alla skratt blir till smärta i minnet fullt av glädje blir 

 

till tortyr av en saknad som man sent kommer över .

och för en del får man lära sej leva med den för ärren 

 

sitter alltid kvar som ett minne i från det förgångna men 

kärlek kan vara så underbart när man lever i kvar i den  .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-14 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten