Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller har jag snappat upp det någon annan stans?


Ur Blandaren 2

Ibland märker jag
att jag pratar
med mig själv
och då skrattar
vi båda




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En del har ingen humor.

2021-04-14

    Sefarge VIP
Haa.En sak vara två-språkig
En annan att vara två-pratig?
2021-04-14

  Nanna X
Haha, så praktiskt med personlighetsklyvning ibland!
2021-04-14

  Minkki VIP
Låter som Blandaren :)

2021-04-14

  ULJO
Rent logiskt finns det väl bara en av mig och det räcker gott.
2021-04-14

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns bara två av mig
och det är jag"
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP