Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligtvis!

- Varför bär då kor klockor Puh?
- Detta känner väl alla till nu?
Bara därför att
det är så här Min Skatt...
Kons horn får aldrig fram nå´t tut du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 19:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även om en annan tar sig vatten ibland huvudet över, läsning kan verkligen kännas likt markens klöver, i nivå med visst bitande i gräs, där ljudnivån höras om en fräs, blanda in stackars oskäliga djur, i en miljösmäktande natur...
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt