Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktarens sinne

Flyktig vackerhet är en enkel sak 

Varaktig något helt annat 

För hur vi ser på saker 

Förändras med tiden vi betraktar dem

Även detaljernas tydlighet

Påverkar vad som fångar intresset

Svaret finns alltid i betraktarens sinnen 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-15 07:00



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"Art is in the eye of the beholder". Fortfarande sant och möjligen i en del fall beklagligt.
2021-04-18

  Susen VIP
"Svaret finns alltid i betraktarens ögon"
Du fångar kärnan med få ord. Fint!
2021-04-15

  ULJO
Sanna ord från din penna.
2021-04-15

  Lottie Ålhed VIP
Tankar om förändring och beständighet över tid väcks här. Fint.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP