Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart kommer en liten krabat!

Väntar på en ny kompis.
Det är spännande må ni tro.
Han kommer i slutet av april.

Har handlat det som behövs, för den första tiden.
Länge sedan vi hade hand om någon så liten.

Ser fram emot att få fokusera på något annat än pandemin.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-14 20:56



Bookmark and Share


  Niliboy
Så underbart, lycka till med den lille!
2021-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
H allå så gott
A tt höra att
N i snart får nå´t
* kuligare att göra!
2021-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Oh, så roligt, är övertygad om att den kommer att trivas hos er!
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP