Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuskhumrar/skadedjur

Snuskhumrar är ett "skadedjur"
de lever ej i vatten
utan i hemliga rum
där de njuter av att smutskasta,
plåga, nedvärdera och sexuellt förtrycka.

Tyvärr går de ej att utrota, då de
håller sig gömda och försöker vara
osynliga, för att kunna utföra sitt smutsiga
förvärv, för att tillfredsställa sina egna
sjuka ibland vidriga begär.

Jag önskar någon uppfann en maskin
som kunde användas för att hitta dessa,
och också ett botemedel/eller ska jag säga gift
för att kunna utrota detta "skadedjur" för alltid.
Hårda ord kanske du tycker, det får du göra.

Men det finns inte plats för alla dessa
perversa, otäcka, sjuka "skadedjur.
Det finns ingen naturlig plats där de kan leva,
för de fyller ingen uppgift på vår jord.
Ja jag är hård i mina ord, men rättvis tycker jag.












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 21:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Skall rensas ut bara. Rengöring.
2021-04-17

    ej medlem längre
Varför vill någon trampa någon annan på tårna? Nästa gång kan det vara dennes tår som ”plattas till”...
2021-04-17

  Öknens Ros VIP
De finns där överallt i skydd av en pseudonym, tror sig säkra för att inte bli avslöjade. Att blocka dem är ett sätt att slippa dem, annars borde Redaktionen stänga av dem.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP