Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindil

Som en vindil
ilar du
svirrar du
i mina vindlingar
och jag vimlar
som nattdjupa stjärnfall
vilse och vidare.

Som fjärilsfladder
flimrar
flämtar
flödar du.

Magnetisk magma
solsmälta
svämmar
vindlande över sluttningarna.

I svindlande djup
yrslar vi.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP