Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad!


Hur kan han? Och hur kan jag? Lättsårad? Total jag vet inte

En tid var det här stället; Poeter,
en tid och en logg, över hur dagarna var, och hade man tur; Hur de utvecklade sig!
En tid tog sedan över här på poeter, då jag på något sätt, lade av med loggandet, och ännu mera redovisade mitt liv, och mina tankar, här på poeter.se i diktform.
Och den tiden är inte ännu förbi.
Men...,

Det har uppstått ett nytt känsloflöde, i den situation som är!
Ja det är första gången; Första gången det är...,
Jag ser denna afton hur jag sitter uppe och flyr, från den stund som numera är historia, men som ändå påverkar...,
ty det har ju etsat sig fast, och någorlunda ärrat min själ...,
och någon dag ska jag komma över det,
men jag kommer inte över det,


just denna afton!

Hur den som jag tycker borde förstå mig allra bäst, ty han är mig närmast.
Inte förstår alls vad jag menar!

VVarrkkeenn vanligt hyfs,
Eller; Att jag sagt ifrån;
Att han inte borde göraseiller så mot mig,
men han gör det ändå!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-14 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man undrar då vem är denne man? Och hoppas Du ändå stannar kvar och trivs för Du inspirerar - som alltid!
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim