Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ende som kommer komma tillbaka är Hacke Hackspett som varit utrotningshotad som art men som lär vara på återgång.


VÄRLDENS TVÅ STÖRSTA RELIGIONER

Av jordens befolkning ca : 7,675
miljarder sitter ungefär 2, 4 mil-
jarder och vänta på att en gubbe
ovan molnen ska komma tillbaka
och förlåta oss för att han spika-
des upp på korset och fixa det vi
inte mäktar med.

Av jordens befolkning ca :7,675
miljarder tänker bevisligen
ca:1,8 miljarder med kuken och
vänta på att så fort som möjligt
få komma till paradiset och knu-
lla oskulder vilket verkar vara
lite freudianskt fixerat vid köns-
driften, men vad begära av en
religion vars ande är svagare än
köttet.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-04-15 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP