Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigoblå vingar

Jag ser dig vissna.
Som frostslagen rosenknopp.
För jag gör det med.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-15 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP