Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv




Svart
illaluktande dyngvatten
rinner av
min nygamla hud
som jämrar sig
i födslovåndor.

Jag har överlevt mig själv
och nu
vill ingenting ta slut.

En mycket lång tid
tar över
för det som var
är icke mer.

Jag behöver nästan inte byta kläder
för att förändringen ska märkas.

Det kommer så långt inifrån
att där finns inga bokstäver.

Bara en lång varm ton.
LIV !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-15 07:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En förlossning när det tidigare skinnet har ömsats
2021-04-15

  Lottie Ålhed VIP
En känsla av återgång i något positivt infinner sig. Fint.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP