Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder

Visst ligger det en tjusning i
att alltid överraskad bli.
Var morgon när man tittar ut
är vädret aldrig som förut.
Nu när tjälen går ur jorden
är omväxling de sanna orden.
Stackmolnen av en varm luft
ger ett väder som är tufft.

För ovan molnen är det kallt.
Det börjar hagla överallt.
Bymoln ger oss regn och snö
som kort därefter blir till tö.
I nästa stund så skiner den,
den efterlängtade solen!
Aprilvädret det växlar fort.
Naturens under, det är stort!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-04-15 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP