Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskinistens klagan


Fastän man oljat
alla kugghjulen

För att få maskinen
att smidigt gå

Så får man
ibland bara acceptera

Att den knarrar
betänkligt ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-15 08:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"När jag började segla till sjöss i maskin, var jag trimmer på Aileen Alannah." (Evert Taube)
2021-04-15

    Lena Staaf VIP
Tänker på mina knakande knän!
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP