Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxala svarta

hoppet färgar
en sommarnatt som denne,
grannskapets kalejdoskop.
från hjärtröda tak
till solgula hus
protesterar färgernas makt
rökstugornas paradoxala svarta.




Fri vers (Fri form) av Ali El Ghazire VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali El Ghazire
Ali El Ghazire VIP