Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svart tupp


svart tupp svart tupp
regerar det här
landet

backe upp
och backe ner
av krossade druvor

vår allra
första semester här

och första
sol över Arnos vatten

mörkdrömmande Sangiovese

uomo lacrimando




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-15 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm