Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Min dans med havet

 

Jag sitter här alldeles invid havet

på en helt öde strand

ser hur vågorna kommer förbi

och hur de sedan ...vänder

 

jag känner hur det ljumma vattnet

rör vid min kropp

och hur djupt och innerligt

denna känsla berör mig

 

jag är ett med havet

just i detta ögonblick

ja vi dansar tillsammans

in i ett helt nytt universum

 

vågorna för med sig

en omisskännelig saknad

då när de nu åter vänder ut

mot det öppna ...havet

 

Copyright © AndLou 




Fri vers av AndLou VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 15:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om havets evighet
2021-04-16

  ULJO
Havet. Så fantastiskt fint och terapeutiskt.
2021-04-15

  Sparvögat VIP
Vågornas dans vid havet, så vackert...
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP