Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där violer vilar

Saknaden du gav.
Ett vitt eko inom mig.
Doften från igår.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-04-15 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP