Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens gröna famn

Mannen står där
var dag
vid sin odlingslott

betraktande
som i lugn väntan

vill nog lyssna till
allt som gror och växer

i solens gröna famn




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 18:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Osökt kommer jag tänka på Birminghambandet The Move och deras
hit "I can hear the grass grow."
Vad man kan önska sig dit till solen och den grönskande famnen.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP