Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lätta vingar

 

Se vidare mot horisonten

dröm bak molnens rand

finn din underbara röst

beslöjad av ödets hand.

 

Fånga din styrka

bär den på lätta vingar

vänd din blick mot ljuset

dit viljan sig svingar.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-04-15 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP