Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tag lärdom! - Se för guds skull till att behärska era känslostormar ... - Det här är vad som händer när man som mig inte gör så ...


Min längtan växer ju längre natten skrider ...

... din närvarande frånvaro svider
olidligt närvarande

Vill få somna ifrån
tomrummet som på 
din närvaro väntar

och få vakna med dig
så där som du vet
att jag älskar
att få vakna
 med dig  ...

... lockande
pockande

på min uppmärksamhet
Vädjande 
om att få
 känna 
allt det du 
vet
att jag kan
få dig
 att känna
så innerligt sinnligt
mycket mer än så
nu som då ...


... Och sen
bara få 
känna dig
så där alldeles nära mig

Få hålla om dig 
tätt intill ...

Dina läppar 
som möter mina

Och kyssen
den innerligt sköna,
underbara

som jag besvarar 
intill dess
att du 
åter 
allt med mig vill

en gång till

igen och igen och igen

såväl före
som efter frukosten ...

 



 

 

__________________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012
Idag 2021 finns du i mitt liv, älsklingen min!
Men får nog bekänna att längtan är mer konkret
när föremålet för längtan ej längre blott bara
är en ännu ej uppfylld affirmation ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-15 20:34



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Oj! En riktigt härligt erotisk dikt! Så skönt att föremålet för den heta känslan nu finns hos dig jämt!
2021-04-21

  BenGust VIP
Ett slags intet-tillvaro är enbart tärande.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP