Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö

Kommer du ihåg när jag bad dig att minnas mig?

När allt var tungt och jobbigt?

Jag vill att du ska minnas mig precis som jag är just nu

Glad. Skrattande. Lycklig.

Inte som jag brukade vara

Tom. Ledsen. Avtrubbad.

Jag vet vad jag sa och att jag också lovade saker.

Jag lovade att vi tillsammans skulle åka till månen.

Fånga stjärnorna.

Men fattar du inte att jag inte kommer längre än såhär?

Så minns mig som jag är idag
Glöm bort gårdagens jag.

Det här är mitt sista farväl
Skriver det här så det inte blir några gräl.

Tack och adjö, nu kan jag äntligen dö.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-15 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl