Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagg

När daggen föll
låg jag i din famn.

Älvorna slog en ring runt oss
och ritade månbleka cirklar i gräset.

Nattens trollkrets
nuets evighet
sjunger i oss.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-15 21:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så finstämt
2021-04-16

  Monica Lindgren


Vacker kärleksdikt! Härligt, när nuet står stilla och förefaller evigt. Dyrbara ögonblick.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP