Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13

Klumpen i magen försvinner aldrig riktigt. Vissa dagar känns den inte lika mycket bara. En orolig känsla man har vant sig vid. Det är dagarna när den växer som är värst. Oftast är det mitt eget fel, det är jag som matar den. Jag tänker på alla gånger jag kunde ha hjälp dig. Jag tänker på alla gånger jag borde ha förstått. Jag tänker på alla gånger jag inte var tillräcklig. Men framförallt så tänker jag på det du skrev till mig. 13 dagar innan det hände. Du var så snäll mot mig och jag var inte tillräckligt snäll mot dig. Tänk om jag hade varit det. Tänk. Tänk. Tänk.

Nu är klumpen verkligen mätt. Det här lär hålla i sig några dagar.
Om man hade tagit en kniv och skurit upp mig hade det bara runnit ur svart smörja.
Svart jävla misär.

Varför var du tvungen,

Varför.







Fri vers av HHannaS
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 22:28



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Den tomheten i bröstkorgen.. du skriver så starkt.
2021-04-19

    Isac Larsson
Riktigt bra
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS