Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist. Med benäget tillstånd av fotografen


TYDLIGEN MENAR GREIDER ATT SVENSKEN SLUTAT VISSLA

Nej, jag har inte slutat vissla

Om jag så ska bli den siste av min sort

Visst finns det sådant man bör gissla

och det kan inte visslas bort

Men jag hyllar minnet av Jan Lindblad

Fastän jag inte alls är lika bra

kan jag ändå sätta lite fart på min stad

för det tycker jag att den kan ha!

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2021-04-16 03:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Brasklapp!
Jag vill understryka att jag hyser STOR respekt och beundran för Göran Greider.
En lysande poet och författare, debattör m m.
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP