Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårpromenad

Stretar i motvind
längs en solig trottoar

Stannar vid en bänk
och parkerar ett slag

Människor passerar
men det är inget som stör

Upplivade starar
drillar i kör

Snart ska jag vända åter
längs den väg jag kom
och njuta av krokus och scilla

Att ta sig en promenad
Kan göra en glad

Och det är faktiskt
inte så illa




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-16 07:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett skönt lugn genom hela dikten. Promenadens välsignelse.
2021-04-16

  Kungskobran VIP
Så finstämt
2021-04-16

  alicja lappalainen VIP
vårens smakprov
2021-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Ibland störs jag av människor.
Särskilt om det är för många runtomkring mig.
Men det är så att vara högkänslig.
(Uppsala högar är jag inte känslig för. Dem hatar jag bara.)
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP