Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är bara en fråga om tid

livet är bara en fråga om tid döden är en bekräfftelse

till det okända föds man åter eller blir det en evig vila 

 

jag vill tro som tröst att jag föds åter för att inte skrämas 

av den lilla tid som jag har kvar att leva . tretti år  kännas 

 

som en evighet men tretti passerade skrämer mej för att 

jag inte vet vart dom tog vägen jag vet inte varför döden 

 

skrämmer mej för det är livet som bjuder mej på smärtan 

men på andra sidan så är det det som gör mej . levande för 

 

när jag inte känner smärtan längre så lever jag inte fysiskt 

eller mentalt jag vet inte varför döden skrämmer mej men 

 

livet är bara en fråga om tid så i stället för att njuta av den

tid som är kvar och fylla mitt liv med kärlek . så fylls jag med 

 

frusrtation mer och mer ju äldre jag blir det var lättare då jag 

inte var lika medveten om livet och tiden för då var jag odödlig .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten