Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft upp kärleken

Ljus  vacker är den i ditt liv

faller som glimmer över sten

Kärleken omfamnar ditt varma hjärta

Du får känna dig betydelsefull

Älskad för den du är

Lyft upp kärleken 

Gör den till din viktigaste känsla i livet

Se dig om se åt sidan

Så är kärleken överallt

Ett leende en god tanke

Ett glädjande spirande hopp

Finns där för dig mig och andra

Lyft upp kärleken gör din dag till andres dag.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-16 11:06



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En ljus dikt, som gör läsaren glad!
2021-04-20

  alicja lappalainen VIP
Du får känna dig betydelsefull

Älskad för den du är
vackra ord
2021-04-16

  Sparvögat VIP
Störst av allt är kärleken...
Fina ord, att dela med sig av denna gåva
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP