Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ögonen

Se runt allt som gör dagen så fin

Se lite längre än du brukar se

Då är det alltid  någon som tänker på dig

Var inte rädd

Känn efter att dagen låter dig

inte styra undan det som kan göra ont

Ta det lugnt känn stunden 

är bara din egen

Dina beslutningar håller dig borta

från sorgen 

att inte saker blivit som du tänkt

Öppna ögonen 

Lämna det som varit

Se vidare i ett perspektiv

Som gör att molnen skingras

i ditt liv för alltid........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-16 11:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Fint! Ja, var inte rädd!
2021-04-20

  Monica Lindgren


Fint! Ja, var inte rädd!
2021-04-20

  alicja lappalainen VIP


kloka råd i sista rader att vända blad
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP