Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet av dej är som en varm vind

minet av dej är som en varm vind mot min isande kind 

din blick borrar sej rakt igenom mej och in i min själ som 

 

förut var så grå kall och låg i dvala har du nu fått liv i och 

fyllts med värme och färg och fått mina döda känslor att

 

åter blomstra med full krafft . för jag kan varken motstå

eller glömma dina lena varma läppar mot minna varje 

 

gång du smeker min kind ryser jag i hela min kropp

varje gång du kysser mej tar du mej till en annan värld 

 

varje gång smeker varandras själ om natten är som dröm

som jag aldrig vill  vakna  ur  för du har tänt elden åter 

 

inom mej du har givit mitt liv en ny mening . min själ glöder 

igen jag minns hur vi gick hand i hand över vackra ängar

 

fyllda med liv och blommster allt var så perfeckt jag såg det 

inte då men jag ser det nu i mitt minne att jag förlorade något 

 

fantastiskt som jag aldrig kommer få till baka igen men jag är 

glad att jag fick uppleva det alls en att jag aldrig fått uppleva 

 

det alls du finns med mej i mitt minne och drömmar du finns 

överalt inom mej du kanske tog mitt hjärta men du lever kvar 

 

i mej du är min fånge  för jag släpper aldrig minnet av dej du

var det vackraste som har hänt i mitt liv förevigt i min livs tid . 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 149 gånger
Publicerad 2021-04-16 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten