Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren är snart här

sommaren är snart här och fyller oss med

värme och rikedomar för våra själar allt liv 

 

alla färger som fyller oss med glädjen det 

finns ingen skönhet större en sommaren

 

i full blom och all kärlek som växer fram 

och berikar vår jord då två blir tre och

 

sänder livet in i framtiden till en värld vi 

aldrig får se 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-04-16 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten