Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUREN LÄNGTANDE

Saknad

faller över mig

likt våldsamt regn

piskar hårdhänt

förbjuden tankelek

dränker

ordlösa tysta skrik

i nattens mörker

envetet sökande

efter din själ

förnimmer

att du lyssnar

sakta nalkas mig

genom himlafärden

buren längtande

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-04-16 17:42



Bookmark and Share


  ULJO
Ödmjukt skrivet
2021-04-18

  Cikoria Blå VIP
Du skriver så det känns.
2021-04-17

  Niliboy
Det kan vara tufft att sakna någon å längta, har själv en dotter som studerar på annan ort!
2021-04-16

    Lena Staaf VIP
Stark beskrivning av en förtärande sorg och saknad. En påtaglig känsla av att den älskade personen ändå finns där, möjlig att kommunicera med.


2021-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad av en älskad person!
2021-04-16

  Susen VIP
"Saknad faller över mig
likt våldsamt regn". Saknaden känns i varje cell. Fint fångat
2021-04-16

  Kajan VIP
I de inledande raderna är den beskriven, saknaden som gör så ont att man överlever sekund för sekund. Och någon kommer till undsättning; tycker mycket om denna dikt.
2021-04-16

  Feliaxel VIP
Fint om saknad
2021-04-16

  Sparvögat VIP
Fina ord lagda i längtan efter en saknad själ...
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP