Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är de heroiska

Det har tagit mycket kraft,
allt det slitet vi har haft,
att hålla våra gamla friska,
insatser historiska.

Vi har kämpat, stått emot
varje form av yttre hot.
Trots Smittskyddets piska
står vi kvar, heroiska.

Vi som alltid finns för dem
som vårdas i deras hem,
med löftet att vi alltid ska,
skydda varje människa.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 17:57



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
En fin hyllning!
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP