Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


majblomma


Behjärtansvärt


Finns det något mer
behjärtansvärt

än att köpa ett gäng
majblommor

och veta att pengarna går
till en god sak

samtidigt som min lilla släkting
- åtta år

får en slant på fickan?


tror inte det




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-04-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP