Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona sommar

hur ska det gå den här sommaren 

Corona dominerar över vår värld 

 

vart ska vi ta vägen vart ska vi vara 

den här sommaren . kommer stränderna 

 

vara tomma kommmer dom att vara fulla 

kan vi resa utomlands eller får vi njuta av 

 

vädret i sverge . allt för en fladermus soppa 

är det så eller kan det finnas förklaringar

 

som vi inte vill tro eller höra det får framtiden 

utvisa  för det finns ingen långsiktig lösning 

 

på problemet det är vad jag tror i alla fall .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-04-16 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten