Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fly

Jag har alltid flytt.
Jag har flytt in i en skärm, in i droger, sex och alkohol.
Jag har flytt mitt hem, mitt land och denna värld.
Jag vet allt om att fly men inte vad jag flyr ifrån.
Sven Lindqvists kloka ord ekar i mitt huvud.
Det är inte kunskap vi saknar,
det vi saknar är modet att dra slutsatserna.
Jag vågar inte veta.
så jag flyr.




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm