Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du kvar?

finns du kvar? var är du?

jag önskar att du fortfarande fanns.
du med håret ner till nyckelbenen,
och den svarta klänningen ner till knäna.
du som badade i ett hav av trygghet.
du som levde i en ständig värld av oskyldighet.
du som bara ville bli äldre, längre, och större.
du som behövde bli omhållen för att kunna somna.
du som ännu var ovetandes om vad framtiden hade att erbjuda dig.
du som fortfarande väntade på din sagoprins.
du som log åt livet.

jag letar fortfarande efter dig,
för jag kan inte förmå mig att inse att du är borta.




Fri vers av signe sofia
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-16 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

signe sofia