Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster

Det är ett brokigt mönster
Som visar livets gång
En sömnad i besvikelser
Och trötthet

Och ändå kan fjärilen flyga
I mönstret som syns
Upp i allt det blåa
Och solen som syns




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-04-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva